Disclaimer
Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Corina Stokmans en ik ben geboren in 1973. Als kind was ik al verzot op allerlei dieren en dat gevoel is eigenlijk alleen maar sterker geworden. Tijdens mijn kindertijd liep ik steeds rond met kuikentjes, konijntjes, vogeltjes, noem maar op.

Per toeval ben ik dan op latere leeftijd terug 'in de dieren' gerold. Het begon met de adoptie van een hamster (Hammie). Toen een vriend een nestje konijnen had, wilde ik zeker een vrouwtje maar omdat hij het geslacht niet kon vaststellen, ben ik naar de winkel gegaan en heb Fluffy gekocht.
3 jaar later adopteerde ik Snowy, in 2014 Indy, in 2020 Sunny en intussen hebben al veel hamsters hier een luxe leventje en een hoge leeftijd gehaald. Voor meer info over de betreffende dieren, kijk bij foto's en bio's.
In 2007 heb ik ook een valkparkiet geadopteerd, zij kreeg een eigen website ter beschikking: knagers.be/Valkparkiet/index.htm

Ik ben met deze website gestart omdat ik mijn ervaringen wilde delen met mensen en aan de hand van de talrijke mails die ik dagelijks mag ontvangen, is het duidelijk dat jullie veel aan deze info hebben.

Ook heb ik heb altijd een grote interesse gehad voor het gedrag van dieren. Het fascineert me mateloos en ik kan hen uren observeren. Ik heb er jaren studie aan gespendeerd en heb me gespecialiseerd in konijnen- en knaagdierengedrag.
Vandaar mijn andere website konijnengedrag, daar kan je terecht met vragen omtrent gedrag.

Ik schreef ook gastcolumns en informatieve artikels voor Pets Place en Rabbit Time.
Meer daarover vind je op de media pagina.

Fotografie (vooral fauna en flora) heeft me ook altijd geïnteresseerd, maar in 2020 ben ik lessen beginnen te volgen, ondanks mijn beperkingen. Daaruit is deze website gevloeid: fotografie-corina.jouwweb.be

Hopelijk mag ik jullie vlug weer verwelkomen op mijn site!

Corina.